avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere cu uzufruct viager

buna ziua va rog sa imi spuneti daca la acest fel de contract se plateste impozit pe venit si daca la fisc cine devine propietar creditorul sau debitorul si daca se poate ca creditorul sa ramana propietar sa plaieasca impozit ca si pana in prezent
Cel mai recent răspuns: odica , utilizator 18:04, 19 Noiembrie 2017
In contractul de intretinere debitorul devine proprietar si lui ii revin toate obligatiile privitoare la imobilul respectiv. Nu se poate ca creditorul sa ramana proprietar.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! Ma intereseaza ce pasi trebuie urmati in situatia urmatoare: persoana X - proprietar al unei locuinte si al unui teren a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Executare apartament cu datorii la intretinere Elena311 Elena311 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Aprtamentul meu a fost cumparat cu credit bancar, intrucat nu am mai reusit sa platesc ratele in ultimii ... (vezi toată discuția)
Dezinteres total al unui unui mostenitor fata de parinte cu handicat, se impune dezmostenirea, parintele doreste contract ...t Vasile Rascanu Vasile Rascanu Parinte singur la tara. Copilul infiat cu drepturi depline nici macar nu da telefon de ani de zile, ajutor nul din toate punctele de vedere ! Proprietatea ... (vezi toată discuția)