avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum renunt la contractul de telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum renunt la contractul de telefonie

Am fost contactat de un operator telekom in leg cu o oferta..tentanta la telefon..dar dupa cateva zile am primit tel si contractul..in ziua respectiva dupa ce a plecat curierul am luat la rasfoit contractul asta dupa ce am semnat..in contract nu era aceeași oferta..abonamentul este cu 2€ mai mult si nici beneficiile legate de minute nu sunt aceleasi..precizez ca nu am folosit tel si mici cartele nu am introodus-o..ce drepturi am...pot sa reziliez..multumesc !
Buna seara,
mergeti cu o cerere SCRISA in 2 exemplare, cu contractul si cu aparatul telefonic la TELEKOM si prin cerere aratati ca renuntati la contract.
Asta e tot.
Daca va cer bani ca sa va rezilieze contractul solicitati ca acea cerere sa o faca in SCRIS si persoana care o formuleaza sa isi scrie numele in clar.
Ii actionati ulterior in instanta si le cereti si daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! anul trecut in luna iulie am fost contactat de cei ... ileanaB ileanaB Bună ziua! Anul trecut in luna iulie am fost contactat de cei de la Telekom pt o oferta cu care am fost de acord,telefonic produsul și contractul urmând sa ... (vezi toată discuția)