avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dezvoltator imobiliar onest
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dezvoltator imobiliar onest

context: vreau sa vand un apartament, propietate personala, si sa cumpar un apartament,aflat in constructie, de la un dezvoltator imobiliar: grandis residence brasov: cum il verific pe dezvoltator, ca sa nu iau teapa, si cum aflu ca ceea ce platesc, apartamentul nou, e gata?sau o adresez situatia invers: dc nu va fi finalizat apartamentul ( dezvoltatorul intra-n insolventa, pe parcurs, pana la finalizare, dc nu se finalizeaza, cum imi pot recupera banii dati, printr-un contract de antevanzare?

Alte discuții în legătură

Proprietate imobiliara mexic85 mexic85 am de gand sa cumpar un imobil, de la un dezvoltator imobiliar-grandis residence care se afla in constructie si care are termen de finalizare decembrie ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Vânzare imobil nou neîntabulat. care sunt riscurile și cum pot fi evitate? Sanda71 Sanda71 Buna ziua! Am găsit mai multe anunțuri prin care constructorul vinde apartamente recent construite la jumătate din prețul pieței dar spune că are doar cf ... (vezi toată discuția)