avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur laptop
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur laptop

Buna seara. Am cumparat pe data de 7.11.2017 un laptop de la pc garage. Astazi in data de 17.11.2017 am facut cerere de retur deoarece hardul se misca foarte greu si este un laptop destul de scump. Laptop ul a fost ridicat din magazin de catre mine. Azi am trimis un mail la ei si mi au spus ca am voie doar in 2 zile de la data achizitiei sa fac retur.. Este adevarat acest lucru?? Stiam ca ai voie sa faci retur in 14 zile sau 30 de zile nu mai stiu exact..
Cel mai recent răspuns: alexph27 , utilizator 18:26, 18 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu l am probat in magazin.. am plecat din buc imediat spre ploiesti deoarece ma grabeam. Am facut o cerere de retur astept sa vad raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor ... ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua, In urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor de calculator, acesta a livrat produsul cu deschidere colet. La receptia coletului, cutia ... (vezi toată discuția)
Returnarea produselor Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua! Am cumparat un telefon de la Pcgarage comanda online cu ridicare de la sediul lor si dupa 5 zile am completat formularul de returnare a produselor ... (vezi toată discuția)
Produs eronat si defect. obligat sa platesc curierul catalinrcd catalinrcd Am cumparat de pe siteul Pc Garage un laptop. Produsul primit nu era acelasi cu cel de pe site nici cel de pe factura.Mai presus de asta,avea tastatura ... (vezi toată discuția)