avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comercializare carti in mediul online - conditii?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comercializare carti in mediul online - conditii?

Buna ziua, as vrea sa stiu care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru comercializarea unor carti de la o editura din Anglia (eu fiind reprezentant), in mediul online, cum ar fi site-ul emag. Mentionez ca sotul meu are un PFA pe cresterea albinelor si un SRL pe confectii metalice, iar pe aceeasi platforma online pe care am mentionat-o comercializam deja produsele apicole pe care le avem. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Amaliaenescu , utilizator 00:57, 19 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize functionare manusa manusa Buna ziua, urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE. Va intreb: 1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)
Cod caen proiecte fonduri europene deacroxana deacroxana Am o firma care are trecut in actul constitutiv ca obiectiv al societatii mai multe domenii ca: - industrializarea si prelucrarea lemnului; confectii metalice; ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii, acte sunt necesare pentru infiintare pfa, srl in cazul import-export de miere de albine si produse apicole? violeta44 violeta44 Va rog, poate sa ma ajute cineva cu informatii legate de ceea ce trebuie sa fac pentru a infiinta o astfel de societate? Pfa sau Srl? Ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)