avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despre abonament Digi.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despre abonament Digi.

Ce pot face cu un abonament Digi care de luni de zile îl plătesc degeaba pt că nu mai beneficiez de sursa semnal.Semnalez faptul că am avut semnal ,dar care pe o perioada lungă de timp nu mă mai pot folosi de abonament pt că pe zi ce trecea tot mai slab, culminând in ultima vreme este inutil contractul îl a m pe doi anii,din care în jurul de un an a trecut,am fost la reprezentanta au dat din umeri.
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:26, 18 Noiembrie 2017
Trebuie sa faceti sesizari in scris nu verbal, ei trebuie sa vina sa verifice cele relatate de dvs. apoi cereti rezilierea contractului pt lipsa semnal. pe acest motiv sunt obligati sa-l rezilieze fara plata despagubiri sau alte taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie digi Marian dragomir Marian dragomir Va salut.sotia mea si-a facut abonament telfonie la digi anul trecut contract pe 2 ani ,si-a luat si un telefon pe care la platit anu acesta si deci a ramas ... (vezi toată discuția)
Rezilieri abonamente telefonie ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua,vin cu rugamintea de a mi se spune daca chiar nu pot rezilia unabonament intrucat am facut un abonament la orange si mi s-a dat si un tel si nu sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme la rezilierea contractului cu operator telefonie stc1 stc1 Buna ziua. In februarie 2012 am reziliat un contract de internet cu un anume operator de telefonie prin intermediul ANPC. Adica am trimis un mail cu ... (vezi toată discuția)