avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Nu mai lucrez de 3 luni,sunt insarcinata in 5 luni as vrea sa intru in prenatal pot sa imi platesc lunile pana la nastere..cum procedez
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 18 Noiembrie 2017
Ați primit răspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

-------
Topic closed.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina simonalks simonalks Buna ziua. Sunt insarcinata in 10 saptamani, iar la mijlocul lunii mai ar trebui sa intru in perioada prenatala. Problema este ca, contractul meu de munca se ... (vezi toată discuția)
M-a dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi Andreeadeeadeea Andreeadeeadeea Buna ziua Ma dat afara de la locul de munca unde am contract de munca 4 ore pe zi as dori sa stiu se poate da afara fara a sta in preaviz sau fara ati da ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie risc maternal Alexandra Floretntina Alexandra Floretntina Buna seara , sunt in concediu de risc maternal , fiind însărcinată in 21 de săptămâni , societatea la care lucrez își va Închide in curând ... (vezi toată discuția)