avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina

Buna ziua. Sunt insarcinata in 10 saptamani, iar la mijlocul lunii mai ar trebui sa intru in perioada prenatala. Problema este ca, contractul meu de munca se termina pe 1 aprilie. Daca angajatorul nu imi prelungeste contractul, ce urmeaza de facut?
Cel mai recent răspuns: simonalks , utilizator 20:12, 18 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Acolo era vorba de o luna; in cazul meu sunt 3 luni jumatate de la incetarea cim si pana la nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida -cim determinat Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil bună ziua, sunt în concediu creștere copil pana în mai 2023 ... B Geos B Geos Bună ziua, sunt în concediu creștere copil pana în mai 2023 dar sunt insarcinata și voi naște în aprilie 2023. În acest caz când trebuie sa anunț ... (vezi toată discuția)
Continuitate pentru ccc2 avril_dor avril_dor pe 10 aprilie copilul meu implineste 2 ani. Atunci eu voi fi insarcinata in 20 saptamani, deci inca 2 luni pana ar trebui sa intru iar in concediu prenatal. Am ... (vezi toată discuția)