avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce o sa se intample?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce o sa se intample?

Buna seara. Joi seara am fost prins in Auchan cu o pereche de casti in buzunar. La iesire m-a astepta un domn si m-a dus in camera de interpelare, unde am semnat cateva foi ale magazinului si am asteptat jandarmeria. Dupa ce au venit mi-au facut cateva foi si m-au intrebat daca le platesc si le-am platit. Mi-au spus ca o sa ma sune sa merg la politie sa dau o declaratie si nu o sa se intample nimic. Peste o saptamana fac 18 ani. Au spus ca m-am impacat cu magazinul..ca am achitat castiile. Ce o sa se intample? O sa imi dea doar o amenda sau? Imi pare rau pentru ce am facut si este la prima abatere
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
Raul9, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:22, 20 Noiembrie 2017
Se dechide dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.
Impacarea presupune ca persoana vatamata si dvs sa declarati in acest sens in fata organului judiciar.
Si o sa imi dea o amenda sau ce o sa se intample, sunt si la prima abatere si magazinul si-a recuperat paguba.
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2017
Raul9, utilizator
Probabil se va dispune o solutie de renuntare la up.
Nu v-ati împăcat.
Veti scăpa din alt motiv mai ales ca sunteti minor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - prima abatere. Asd.qwe Asd.qwe Buna seara! Astazi am incercat sa fur din Auchan dulciuri si alte alimente in valoare de 215 Lei. Am fost prins de catre agentii de paza ai magazinului. ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - amenda administrativa, termen plata weedmastersr weedmastersr Anul trecut in Iulie de la un magazin Auchan am sustras 2 stick-uri usb in doua ocazii in valoare de 120 de lei. Mai tarziu in Septembrie mam intors si am mai ... (vezi toată discuția)
Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)