avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare suprafata teren trecuta in titlu !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare suprafata teren trecuta in titlu !

cum pot recupara o supr. teren extravilan trecut in titlu proprietate si cadastru nu gaseste suprafata ?
Formulati cerere la OCPI,anexati titlu de proprietate,eventual un nou cadastru.Nu are cum sa dispara fizic un teren!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate alin-dacul alin-dacul Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)
Identificare teren ContSters206369 ContSters206369 ---buna dimineata.... ocpi sau alta institutie poate sa efectueze o identificare de teren , la solicitarea persoanelor fizice , daca terenul este pus in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)