Pot sa recuperez cei 6000 roni, platiti in plus pentru expertiza apartamentului de 2 camere, care in succesiune intra doar cu 1/2 din ap, restul fiind proprietatea mea personala? Multumesc
Expertul si-a facut datoria si a expertizat ceea ce i s-a cerut - apartamentul in totalitate. De altfel nici nu avea cum sa expertizeze doar jumatate. Suma platita de dvs. expertului (12.0oo lei ?!) poate fi cam mare. Verificati factura/ chitanta de plata. Nu se intelege ce rol a avut avocatul.
Buna seara,valoare este corecta ca eu am fost si am platito,avocatul mi-a spus valoarea si mi -a spus unde sa platesc, jumatate din aopartamrent era a mea,printr-o Hotarare Judecatoreasca,am fost divortata de sot si apoi dupa 1 an ne-am recasatorit,asta dupa ca divortul s-a facut si cu partaj si a ramas definitiva hotaratea.Ca sa platesc aceasta suma,eu am facut impriumut la BACPOST,acuma am ramas datoare si mi se retine rata din pensie,nu cred ca este corect,de unde a luat avocatul aceasta suma/
Partaj intre soti
sofiamaria
Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)