avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate refuzul primirii colet retur
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

refuzul primirii colet retur

buna ziua, as dori sa intreb care sunt procedurile de recuperare a banilor pe un produs mana a doua (HAION AUTOMOBIL GOLF4+ ARIPA DREAPTA)care l am comandat de la proprietar ! acesta mi a garantat ca peisele nu au nicio rugina pe ele decat cateva zgarieturi.la primirea coletului,am constatat ca ele aratau f ruginite si la 4 zile am facut returul acestui colet catre domnia sa! acesta si in ziua de azi refuza sa mi primeasca coletul. ce credeti caas putea sa fac ca sa m recuperez banii pe retur colet? multumesc!
Cel mai recent răspuns: synchrronn , utilizator 09:31, 22 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Bucuresti.. da ..din tara
da din tara s a facut expeditia din bucuresti catre allta localitate din tara!C-ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Colet retur fashion days pierdut Beatrice B. Beatrice B. Buna ziua, am facut un retur catre Fashion Days in 2 colete lipite intre ele peste care s-a aplicat un singur AWB pe unul dintre colete. La destinatie a ajuns ... (vezi toată discuția)