avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere de admitere a creantelor in tabelul suplimentar ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere de admitere a creantelor in tabelul suplimentar ".

Suntem o societate pe actiuni.
Va rog sa ma ajutati cu un model completat de "Cerere de admitere a creantelor in tabelul suplimentar ".Mentionez ca am primit din partea lichidatorului judiciar o notificare ptr a depune aceasta cerere.
Cel mai recent răspuns: valystefantm , utilizator 15:57, 3 Aprilie 2018
N u veti putea obtine un model completat. Cererea se formuleaza si de adapteaza la cazul concret. Modele poate veti gasi pe GOOGLE...., insa cererea trebuie adaptata la situatia DVS
BIU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de admitere a creantei in tabelul suplimentar al creantelor lav.hol lav.hol unde as putea gasi, va rog, un model, o cerere tip, pe care sa o completez corespunzator cu datele firmei mele? Nu lucrez in domeniu dar in atributiile mele ... (vezi toată discuția)
Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă taxa, pentru publicarea de cereri în buletinul procedurilor de insolvență ? viktorV viktorV Publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență, a cererii numită „CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA TABELULUI PRELIMINAR/SUPLIMENTAR AL CREANŢELOR!”, ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)