avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cererea de admitere a creantei in tabelul suplimentar ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cererea de admitere a creantei in tabelul suplimentar al creantelor

unde as putea gasi, va rog, un model, o cerere tip, pe care sa o completez corespunzator cu datele firmei mele?
Nu lucrez in domeniu dar in atributiile mele de serviciu tocmai a aprut asa ceva..
Please help.....:">#-o
Cel mai recent răspuns: lav.hol , utilizator 20:54, 25 Noiembrie 2009
Cerere tip pentru admiterea in tabelul suplimentar al creantelor vreti?
E o simpla cerere catre instanta, in care SC XX avand o creanta, certa, lichida si exigibila fata de SC xx aflata in lichidare, prin lichidator XX, cerem notarea creantei in tabelul suplimentar al creantelor.
Trebuie sa faceti dovada creantei, factura emisa si neachitata, si trebuia sa rezultati din analizarea contabila a SC aflata in falimnet/lichidare, trebuia sa fi primit notificare de la lichidator sa va inscrieti in tabel, si verificati daca a fost publicat termen pt. inscriere in tabelul d ecreante sau nu ...
Pt. ca sa te ajute ,posibil sa mai ai astfel de probleme Cartea, Modele de contracte si alte acte juridice modele de cereri si modele de actiuni.,de FLORIN CIUTACU
multumesc frumos pentru ajutor!
Chiar acum mi-am dat comanda de carte. Pare ca o sa ma scuteasca de multa bataie de cap!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de admitere a creantei ContSters128282 ContSters128282 In cazul in care am aflat prin RECOM, ca SC debitoare este in pr insolventei si nu am fost instiintati de catre lichidator asupra termenului, mai pot depune o ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala/insolventa dobrescu dobrescu Este adevarat ca in conditiile in care un creditor al unei societati aflate in insolventa detine o creanta garantata inscrierea in tabelul definitiv de creante ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)