avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrarea audio
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrarea audio

inregistrarea audio facuta fara acordul meu poate fi folosita in proces impotriva mea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:54, 10 Octombrie 2009
Daca partea adversa apreciaza ca inregistrarea este utila si necesara in sustinerea si faptelor,poate solicita procurorului in conformitate cu art 91-1 Cod procedura penala sa le utilizeze ca si mijloace de proba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)
Furt informatii - inregistrat audio adriantemax adriantemax In ce masura sunt valabile interceptarile audio realizate la un birou. Spre ex sa lase cineva un mp3 player pe "record" care poate ramane si 20 de ore si sa ... (vezi toată discuția)
Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)