avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi telecomunicatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi telecomunicatii

Buna seara.

In zona unde locuiesc eu (zona rurala), pentru buna functionare a serviciilor de telecomunicatii si pentru a nu spanzura cablurile la distanta foarte joase (2m), unele putand chiar fi atinse de oameni, ar fi necesara montarea de 2-3 stalpi.

Cine are obligatia de a amplasa stalpii respectivi?
Cel mai recent răspuns: DarkSoul , utilizator 20:00, 22 Noiembrie 2017
Cornel Vasile a scris:

Vedeti daca exista prevazut in Normele Tehnice din 30 august 2017 privind amplasarea lucrărilor edilitare, a stâlpilor pentru instalaţii şi a pomilor în localităţile urbane şi rurale
[ link extern ]


Nu scrie nimic sau cel putin nu am vazut eu.
Exista vreo institutie a statului care are obligatia, cel putin, de indrumare pentru a putea rezolva problema aceasta? Prin mijloace legale, evident. Nu prin taierea cablurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere nuc marisviorel marisviorel ce demersuri trebuie sa fac pentru a putea sa tai un nuc care a cresut prea inalt si este amenintator peste firele electrice si peste casa sau daca-l vand care ... (vezi toată discuția)
Aviz de amplasament, se mai pot obtine? MariusDinca MariusDinca Buna ziua, Vreau sa deschid o firma prin care sa ofer servicii de telecomunicatii, internet si cablu TV, in zone rurale unde persoanele inca nu au ... (vezi toată discuția)
Stalp metalic MariusDinca MariusDinca Buna ziua, Vrea sa construiesc un stalp metalic, pe care sa montez o antena wireless pentru internet, ce autorizatii imi trebuiesc pentru a ... (vezi toată discuția)