avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In ce declaratie se regaseste acum prestatia pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In ce declaratie se regaseste acum prestatia pe conventie civila?

Buna seara,
Incepand cu luna octombrie 2017 Declaratia 112 nu mai cuprinde segmentul pentru conventiile civile. Cum declar obligatiile fiscale pentru respectiva prestatie?
Cel mai recent răspuns: Screening , utilizator 20:49, 26 Noiembrie 2019
Multumesc frumos ! Va doresc si eu succes in toate ! Un an nou fericit !
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. pt o persoana fizica, care realizeaza venituri din alte surse se retine la sursa impozit 10 % , cuprins lunar in declaratia 100. In luna noiembrie veniturile din alta sursa depasesc plafonul de 12 salarii minime brute, deci tr retinuta si contributia CASS. cum se procedeaza, ce declaratie tr depusaavand in vedere ca retinerea este la sursa? va rog daca se poate si cadrul legislativ (art cod fiscal). Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit conventie civila dgaitan dgaitan O societate comerciala , fara nici un angajat , a incheiat o conventie civila de prestario servicii cu un consultant. In acest caz, societatea trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contractele civile huana huana sunt angajata la un club sportiv municipal, unde se vor incheia contracte civile de prestari servicii, am 2 intrebari: 1. cu cat se va impozita venitul? cu 16 ... (vezi toată discuția)
Conventie civila potrivit codului civil implica art. 52 cod fiscal scumpicu scumpicu Lucrez la o firma de constructii si si-au incheiat o conventie civila cu un proiectant in conditiile codului civil si a articolului 52 cod fiscal. Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)