avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extras de carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extras de carte funciara

buna ziua, am dobandit un imobil (eu si sotia)in anul 1983in baza unui contract de intretinere emis de Notariatul de Stat. Dobandit prin conventie cota 1/1, sarcina intretineriiin favoarea unei rude care in anul 2002 a decedat. Ce trebuie sa fac ? cu multumiri
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 09:56, 21 Noiembrie 2017
Trebuie mers la OPCI cu certificatul de deces in original + copie legalizata, se face o cerere de radiere a sarcinii de intretinere ,se achita o taxa si in cateva zile se emite un CF fara sarcina intretinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere contract intretinere cu doi beneficiari. buna ziua! am ... vitalsmart vitalsmart Radiere contract intretinere cu doi beneficiari. Buna ziua! Am un contract de intretinere pentru bunicii mei. Bunicul a decedat si a ramas bunica. Casa ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa dupa deces Kathyp Kathyp Buna ziua, In data de 05.02.2013 bunica cumnatului meu (in continuare il voi numi M.) a decedat. M. are contract intretinere si uzufruct ,in urma acestuia el ... (vezi toată discuția)
Stergere sarcina uzufruct viager din cf dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Am cumparat in 1992 un apartament cu sarcina de uzufruct viager inscrisa in CF. Beneficiarul uzufructului (fostul proprietar) a decedat in 2002. ... (vezi toată discuția)