avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... costructii ulterioare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

costructii ulterioare

Buna ziua, in actualul extras CF, la pozitia constructii se specifica"casa 2 camere, bucatarie, baie, etc". in decursul timpului am efectuat anumite modificari in sensul ca acum posed 3 camere, Ce trebuie sa fac? cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:59, 21 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Daca aveti autorizatie de constructie trebuie sa le inscrieti in cartea funciara.
Un nou cadastru si inscriere la Cartea Funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin autorizatie de constructie pentru modificarile deja facute unei case? georgemarcu69 georgemarcu69 Istoric: In 2007 am cumparat casa in care locuiesc. In titlul de proprietate si cadastru figura cu o camera si bucatarie, dar ea avea trei camere, hol, ... (vezi toată discuția)
Ce cumpar: imobilul din contract sau ce apare în cadastru? andamanea andamanea As dori sa cumpăr o garsoniera care a fost cândva camera din blocurile de nafamilisti ce avea dependințe la comun, dar acum are în dotare baie și balcon, ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)