avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare autovehicul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare autovehicul

Inmatriculare fara certificat fiscal? A fost achizitionat un autovehicul, a expirat certificatul fiscal al fostului proprietar si nu s-a depus. Nu se poate obtine alt certificat fiscal deoarece fostul proprietar nu este in tara.
In aceasta situatie, se poate inmatricula fara fiscal?
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
al3x_nistor, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 15:03, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu puteti inmatricula fara certificat fiscal autoturismul, decat prin instanta de judecata.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
ALEXANDRA VASILE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul AdrianSNA AdrianSNA Buna ziua. Doresc sa cumpar un autovehicul, prin cotract de vanzare-cumparare intre doua persoane fizice. Proprietarul actual, care l-a achizitionat legal, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vin cu o situatie dubioasa. am achizitionat un autovehicul ... Eduard Cristian Eduard Cristian Buna ziua. Vin cu o situatie dubioasa. Am achizitionat un autovehicul al carui proprietar a decedat. Mostenitorul, a venit in tara si a obtinut un certificat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto IsBlacks IsBlacks Buna ziua, Am achizitionat acum cateva luni un autovehicul de la o persoana cunoscuta/prieten. Pana in momentul de fata nu am facut contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)