avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare autovehicul
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare autovehicul

Inmatriculare fara certificat fiscal? A fost achizitionat un autovehicul, a expirat certificatul fiscal al fostului proprietar si nu s-a depus. Nu se poate obtine alt certificat fiscal deoarece fostul proprietar nu este in tara.
In aceasta situatie, se poate inmatricula fara fiscal?
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
al3x_nistor, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 15:03, 21 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu puteti inmatricula fara certificat fiscal autoturismul, decat prin instanta de judecata.
Ultima modificare: Marți, 21 Noiembrie 2017
ALEXANDRA VASILE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul AdrianSNA AdrianSNA Buna ziua. Doresc sa cumpar un autovehicul, prin cotract de vanzare-cumparare intre doua persoane fizice. Proprietarul actual, care l-a achizitionat legal, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vin cu o situatie dubioasa. am achizitionat un autovehicul ... Eduard Cristian Eduard Cristian Buna ziua. Vin cu o situatie dubioasa. Am achizitionat un autovehicul al carui proprietar a decedat. Mostenitorul, a venit in tara si a obtinut un certificat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto IsBlacks IsBlacks Buna ziua, Am achizitionat acum cateva luni un autovehicul de la o persoana cunoscuta/prieten. Pana in momentul de fata nu am facut contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)