avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Buna ziua,
Am achizitionat acum cateva luni un autovehicul de la o persoana cunoscuta/prieten.
Pana in momentul de fata nu am facut contractul de vanzare cumparare, eu avand toate actele masinii.

As dorinsa inmatriculez masina si am o intrebare: Fostul proprietar in momentul incheierii contractului de vanzare cumparare cu prietenul meu, a scos masina de la fiscal, dar prietenul meu nu a bagat-o la fiscal.
Cum pot proceda pentru a putea inmatricula masina pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 2 Iunie 2018
Daca nu ati parcurs procedura de inmatriculare in termenul legal prevazut,daca certificatul fiscal a expirat va confruntati cu situatie delicata,nu mai puteti demara procedura de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul AdrianSNA AdrianSNA Buna ziua. Doresc sa cumpar un autovehicul, prin cotract de vanzare-cumparare intre doua persoane fizice. Proprietarul actual, care l-a achizitionat legal, in ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit sergiuionutmarius sergiuionutmarius buna ziua!am cumparat acum 2 ani un autoturism iar acum sunt dat injudecata ca nu am inscris masina pe numele meu.problema este ca eu nu am cumparat masina ... (vezi toată discuția)
Suspendare înmatriculare auto Vladynitu Vladynitu Buna seara,am cumpărat o mașina de la un prieten acum o luna am toate actele pt înmatriculare însă mașina nu era pe numele lui ,am făcut programare pt ... (vezi toată discuția)