avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua, o întrebare, trebuie să facem succesiunea după bunica, ea a avut 3 copii dintre care unul a decedat dar are urmași, vreau să știu de ce ni s-a cerut la notar actele prin care noi să arătăm că am făcut succesiunea după tata?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:32, 21 Noiembrie 2017
Pentru ca notarul sa vada pe cine cheamă la moștenirea bunicii, din partea tatălui dvs.
Dacă, de exemplu, aveti un frate care a renunțat la moștenirea tatălui, ei nu va mai fi chemat și la succesiunea bunicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune intarziata gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Succesiune intarziata Mama tatalui meu cu fratele ei n-au facut succesiune dupa parinti, toti sunt acum decedati, inclusiv tata. Daca am actele doveditoare ... (vezi toată discuția)
Neacceptare succesiune mica00 mica00 Buna ziua, Sint chemata in instanta pentru lamurirea succesiunii dupa sotul bunicii mele decedate in 2006, de catre fratele acestuia, adica cumnatul ... (vezi toată discuția)
Succesiune si mostenire? nicole852107 nicole852107 buna ziua,bunicul meu a decedat in 1985,nu s-a facut succesiune dupa averea lui.in 1995 decedeaza tatal meu,si in 1996 bunica,iar acum vreau sa dezbat ... (vezi toată discuția)