avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat actionar

Buna seara. Parintii mei detin 2 certificate de actionar OIL TERMINAL. Tatal meu a decedat( 1999,)iar mama mea ,in urma succesiuni (2003),a devenit mostenitor. Eu ,fiica lor ,cu acordul mamei mele. ,as dori sa trec aceste certificate pe numele meu . Care sunt etapele? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mirela Montali , utilizator 20:13, 22 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara! Actiunile sunt nominative si sunt mentionate in certificatul de mostenitor . Mentionez ca aceste certificate de actionar nu au fost tranzactionate niciodata! Anul eliberarii este 1996.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactionare actiuni de catre mostenitori Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu In perioada cand se faceau prescrierile cupoanelor nominative de privatizare am depus aceste cupoane in numele parintilor mei si al bunicului meu aceste ... (vezi toată discuția)
Hotărâre aga transfer de acțiuni?! Luli12 Luli12 Buna ziua, Va rog ajutati- mă cu o informație : ce documente sunt necesare pentru menționarea la ORC a unui transfer de acțiuni ( aparținând unei ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)