avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate demonstra posesia in vederea dobandiri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate demonstra posesia in vederea dobandiri dreptului de propietate?

Am si eu o intrebare , in caz ca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau vreo idee. As vrea sa incep posesia asupra unui teren care nu are deschisa carte funciara iar propietarii sunt rude de diferite grade si imprastiati prin lume. De 10 ani e parloaga si sentimentul meu e ca o sa ramana asa. As vrea sa incep posesia in vederea dobandirii dreptului de propietate prin uzucapiune extratabulara. Cum as putea sa demonstrez aceasta posesie dupa 10 ani? Vreo sugestie? As putea sa imi deschid rol fiscal in cazul in care nimini nu are deschis? In ce temei daca da?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: supperbog , utilizator 20:39, 21 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune inceputa in urma cu 25 de ani nae2012 nae2012 Buna seara. Ce lege aplicabila avem pentru a opera o uzucapiune de 20 de ani? Posesia a inceput acum 25 de ani. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Uzucapiune (proprietate parasita) mircealoko mircealoko buna ziua.am langa mine o propietate cu o casa pe ea.de mai multi ani nu mai este locuita.casa s-a daramat,gardul a fost furat,etc.nu am fost la cartea ... (vezi toată discuția)
Am îngrijit o persoană în vârstă, fără moștenitori, care urma să treacă imobilul său pe numele meu, însă a decedat înainte de a finaliza acest lucru. cum l-aș putea dobândi? Maria Margarit Maria Margarit Buna ziua, va deranjez cu rugamintea de a ma indruma in urmatoarea situatie: am ingrijit pe cineva in varsta fara mostenitori si care urma sa treaca imobilul ... (vezi toată discuția)