avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanța presedentiala suplinire acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanța presedentiala suplinire acord

Buna seara!Am și eu nevoie de un sfat.Baiatul meu de 13 ani se afla in țara ,eu locuiesc in strainatate ,el are domiciliul la părinții mei.Baiatul își dorește f mult sa vina in vacanța de vara.Intrucat eu am dreptul de concediul doresc sa îl iau când sunt in concediu o luna in Iulie .Pot folosi ordonanța presedentiala ?Sau pot face acțiune in instanța pentru suplinire acord ??Tatal refuza sa semneze pe motiv ca nu îl mai aduc înapoi.Rog mult dacă ma poate ajuta cineva.Am vorbit cu avocat și mi-A spus ca nu pot ca nu e urgentă.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Patricia1978 , utilizator 13:49, 22 Noiembrie 2017
Deschideţi 2 acţiuni-una de suplinire acord-proces de fond şi una de ordonanţă preşedinţială.Puteţi cere 2 vacanţe la dv. în funcţie de vacanţele copilului şi iată-există urgenţa, fiindcă există şi vacanţă de iarnă, şi intersemestrială, şi de Paşti...
Mulțumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obține suplinirea acordului de ieșire din țară cu minorul? Sobolan de tomberoane Sobolan de tomberoane Vreau sa plec cu fica mea in vacanta de iarna si tatal se opune pe motiv ca este si programul lui de relatii personale (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa divort Desperados Desperados Buna ziua.In urma deciziei de divort...Am dat un copie-paste mai jos ,am niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.Cat timp copilul e la el il.poate duce in ... (vezi toată discuția)
Prin ordonanță președențiala se poate obține un document ... Pavely Pavely Prin ordonanță președențiala se poate obține un document oficial prin care sa se poată scoate minorii din tara fără sa fie nevoie de acceptul ... (vezi toată discuția)