avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire grea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire grea

Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ,am ramas vaduva exact la doi ani dupa casatorie ,sotul meu avea o locuinta pe numele lui ,mai traieste mama soacra, dansa nu locuia cu noi,sotul meu mai are frati mai mici decat el ,dar sunt frati numai de pe tata ,iar tatal lui traieste si dansul ,eu nici nu l-am cunoscut ,si pe sotul meu nici nu l-a crescut,nu i-a purtat de grija decat numai mama soacra ,si locuinta este cumparata tot de dansa , iar noi nu am avut copii.(parintii sunt divortati de cand era sotul copil aprox 1 an)
CE DREPTURI AM EU?:(
ASTEPT SA-MI RASPUNDETI .
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 05:29, 6 Februarie 2006
locuinta este -un apartament cu doua camere la bloc astept raspuns urgent -va multumesc mult pentru timpul acordat problemei mele .
Nu-mi raspunde nimeni?
parerea mea este ca ai exact drepturile sotului rezervatar.din puct de vedere al mostenirii legale.
Trebuie sa consulti un avocat sa-ti spuna exact cat mostenesti. fostul sot avand parinti si nu are copii ,dvstra mosteniti cca 35& din val. locuintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate ataca un act de mostenire? cosmilore cosmilore Buna ziua,mai intai sa incep cu inceputul :Mama impreuna cu tatal meu au o casa pe care tatal meu acum cateva luni a primit-o mostenire (cu acte de mostenitor) ... (vezi toată discuția)
Uzufruct partaj dea7823 dea7823 sotul meu a mostenit in92 de la parinti casa cu gradina aferenta acesteia.in2004 ne-am casatorit si ne-am mutat acolo.soacra traieste si acum,cu noi,nu avem ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune CataAlex CataAlex Am nevoie de o informație în legătură cu taxa de succesiune.Am un vecin mai oropsit de care nu de îndura nimeni să aibă grijă.Am o relație bună cu ... (vezi toată discuția)