avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura servicii UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura servicii UE

Buna ziua, am primit o factura de servicii publicitate cu tva din Romania,eu fiind platitor de tva in Romania.O parte din aceasta factura tb sa o facturez unui tert din Polonia(furnizor de marfa care suporta o parte din ch de publicitate)Factura o fac fara tva? Care este baza legala?Multumesc
Cel mai recent răspuns: floryp , utilizator 13:56, 22 Noiembrie 2017
floryp a scris:

Buna ziua, am primit o factura de servicii publicitate cu tva din Romania,eu fiind platitor de tva in Romania.O parte din aceasta factura tb sa o facturez unui tert din Polonia platitor de tva
(furnizor de marfa care suporta o parte din ch de publicitate)Factura o fac fara tva? Care este baza legala?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva import ercsey.szabolcs ercsey.szabolcs Buna ziua. am o firma care importa marfuri din Polonia. Anul trecut trebuia sa ma inscriu in Registrul Operatorilor Intracomunitari, pe care am facut-o in ... (vezi toată discuția)
Tva ue si non ue doinalisandru doinalisandru Cumpar marfa din UE-Polonia si vand direct din Polonia in SUA. Marfa nu tranziteaza Romania .Ambele firme sunt platitoare de TVA , cu coduri valide. Vama se ... (vezi toată discuția)
Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)