Este normal caangajatoul sa-mi spuna ''cauta-ti de munca , caci nu mai ai zile bune cu mine in firma'' si sa-mi propuna incetarea contractului de munca cu acordul partilor. mentionand ca ''sa ne despartim amiabili, fara sa ne certam , sa ne purtam pica, poate ai nevoie de o recomandare buna?
Ce as putea facein acest caz?
Sa accept aceasta decizie sau sa cer somaj? Unde trebuie sa ma adresez?
MULTUMESC!
Sa va adresati angajatorului sa va inceteze contractul cu art. 65.1.
Daca "mai suportati" tratamentul incontinuare, nu va dati demisia dar nici nu cereti incetarea cu acordul partilor, ci asteptati sa va concedieze el, cu art. mentionat mai sus.
Nu ii dati motive sa va concedieze disciplinar, atentie la ce faceti.
Lucrez ca gestionara la un depozit en-gross, totodata ma ocup si de comenzi catre furnizori si facturare.Angajatorul mi-a spus ca il fur si ca baga mana in foc pentru asta.Mentionez ca in depozit sunt cu inca 3 colege , lucrez de 5 ani, nu am semnat nici un proces verbal de predare-primir a gestiunii, inventarele nu se fac in dublu exemplar, nu ni se comunica daca ies sau nu bine, nu se respecta programul de 8 ore/zi, se lucreaza si samabata si duminica, nu am semnat niciodata stat de plata, exemplarul 2 al contactului individual de munca nu ni s-a dat, sunt de religie musulmana si nu am beneficiat macar 1 zi de sarbatorile religioase ale cultului ce-i apartin.Pe ce motive s-a bazat cand mi-a spus ca il fur?
Indemnizatie
ribleanico24
Buna ziua.Fetita mea a implinit ieri 2ani a-si dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la munca exact pt ca eu am sunat angajatoarea cam pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)