avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului de munca

Este normal caangajatoul sa-mi spuna ''cauta-ti de munca , caci nu mai ai zile bune cu mine in firma'' si sa-mi propuna incetarea contractului de munca cu acordul partilor. mentionand ca ''sa ne despartim amiabili, fara sa ne certam , sa ne purtam pica, poate ai nevoie de o recomandare buna?
Ce as putea facein acest caz?
Sa accept aceasta decizie sau sa cer somaj? Unde trebuie sa ma adresez?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:45, 13 Octombrie 2009
Am fost azi la Itm, dar in pacate nu am reusit sa intru la biroul juridic pe a cere consiliere, programul fiind pana la ora 11.Din ce am mai discutat cu diverse persoane si din ce-am aflat din spusele dvs am facut o mare greseala!.Trebuia sa meg la serviciu...M-am incapatanat si acum suport consecintele.De somaj nu voi beneficia, e clara situatia.Va rog sa ma credeti ca sunt cu gandurile tulburi, nu am mancat de 3 zile...fumez intr-una si cafea cat cuprinde...Macar altii sa invete din greseala mea, caci eu m-am incapatanat si nu am ascultat de sfaturile oferite de oameni de buna credinta.Va multumesc oricum!!..
V-am sugerat sa faceti o adresa angajatorului,si sesizare scrisa la ITM,apoi intrati si pentru consiliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ribleanico24 ribleanico24 Buna ziua.Fetita mea a implinit ieri 2ani a-si dori sa stiu cand trebuie sa ma intorc la munca exact pt ca eu am sunat angajatoarea cam pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa beneficiez de somaj daca am fost in ccc? CURALA CURALA Sa-mi spuna si mie cineva va rog ce drepturi am.Am fost angajata la o firma si am avut perioada suspendata pentru copil de 2 ani concediu de crestere copil am ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu crestere copil janinaa janinaa pe data de 15.09.2012 am terminat concediul pentru crestere copil pana la doi ani, firma unde lucram am descoperit, cind am facut cererea de reincadrare, ca ... (vezi toată discuția)