avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare imobil (cetățean moldovean)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare imobil (cetățean moldovean)

Sunt cetățean al Republicii Moldova, student la universitate și am primit zilele acestea permisul de ședere. Aș dori să aflu dacă e posibil să-mi cumpăr un apartament ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:37, 23 Noiembrie 2017
Este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibil de cumparat o masina din romania daca sunt cetatean din republica moldova Grigor12 Grigor12 Buna sunt cetatean al republicii moldova si am doar pasaport biometric si permis de sedere de student in Romania....as vreaa sa aflu daca pot cumpara o masina ... (vezi toată discuția)
Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)