avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E posibil de cumparat o masina din Romania daca sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E posibil de cumparat o masina din Romania daca sunt cetatean din republica moldova

Buna sunt cetatean al republicii moldova si am doar pasaport biometric si permis de sedere de student in Romania....as vreaa sa aflu daca pot cumpara o masina din Romania
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 27 August 2018
Puteti cumpara o masina din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza uk pentru cetatean moldovean. vica daranuta vica daranuta Buna, sunt cetatean moldovean, studenta in Ro. Detin pasaport biometric si permis de sedere in Romania. Cum pot merge in Anglia sa fac practica Universitara ... (vezi toată discuția)
Cumpărare imobil (cetățean moldovean) Vasile_449 Vasile_449 Sunt cetățean al Republicii Moldova, student la universitate și am primit zilele acestea permisul de ședere. Aș dori să aflu dacă e posibil să-mi ... (vezi toată discuția)
Cu privire la drept de munca al unui cetatean român cu domiciliul in rm (student) fara permis de sedere temporar insa cu drep de sedere nelimitat milianno milianno Ziua buna, sunt student in anul 3 si, am dat de o asa problema care se pare ca nu putem gasi o solutie. Recent am fost acceptat pentru un post de munca ... (vezi toată discuția)