avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din masina

Am o mare problema ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat ceva.Lucrez in domneiul vanzarilor ,mai exact sunt agent vanzari in regim vansell aseara mi sa furat din masina marfa in valoare de 15000 lei.ce mi se poate intampla mie ?adica firma imi poate imputa toata valoarea asta?precizez ca marfa nu a fost asigurata.am mers la politie si mi sa spus sa revin maine dimineata cu masina pentru amprente.practic mie nu mi sa spart masina sau fortat am lasat cheile pe masa in clubul in care eram ,probabil mi sa luat marfa si au adus cheile inapoi.fara ca eu sa observ.Firma ma poate acuza de ceva?sa ma dea in judecata?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 16:58, 13 Octombrie 2009
am reusit intr-un final sa iau si bani pe marfa care deja o vanduse.Va multumesc frumos pentru ajutorul acordat.sa auzim numai de bine
Ma bucur ca ati rezolvat problema furtului. Aveti grija ca altadata sa nu mai aveti asemenea evenimente.
Mult succes!
ovi_18 a scris:

am reusit intr-un final sa iau si bani pe marfa care deja o vanduse.Va multumesc frumos pentru ajutorul acordat.sa auzim numai de bine

=D>=D> pentru norocul ce nu v-a ocolit de asta data !
Nu uitati, prin semnarea avizului de expeditie/AWB, raspundeti de integritatea marfii pana la semnatura de primire a destinatarului.
Polita CMR (daca exista) nu acopera furtul, iar polita CARGO il acopera dar numai pentru anumite conditii pe care trebuie sa le respectati(ore/locuri parcare, sistem de inchidere usi, detinere permanenta a cheilor pt. incuietori,protectie geamuri,samd)
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
nucu$, utilizator
nu va faceti mari sperante de recuperarea marfi sau de gasirea faptasilor.Dar totusi,in local nu sunt camere video?
Varianta ajutatoare: masina a fost deschisa cu cheie potrivita si nu cu cheia dvs :)
Daca a-si fi admin firmei ....nu m-ar interesa detaliile ci faptul ca raspundeti de marfa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a furat masina, ce pot sa fac ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Acum aproximativ o saptamana mi s-a furat masina din fata blocului. Politia a recuperat-o astazi si a gasit si unul dintre hoti. Ce ma sfatuiti sa fac in ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare pt furt suciu florin suciu florin Buna! Lucrez la o firma de distributie, iar acuma in weekend mi s-a furat marfa din masina de servici. Autoturismul are asigurare si pt marfa din ea, ... (vezi toată discuția)
Furt din gestiune vasile cel mare vasile cel mare Mi s-a furat un laptop din gestiune, cu ancheta la Politie si autor necunoscut. Contabilitatea vrea sa imi retina pe salar costul laptop-ului. Este corect? (vezi toată discuția)