avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valorificare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valorificare mostenire

Impreuna cu sora mea detin 1/2 dintr-un apt. cu 3 camere, mostenire de la parinti. Initial sora mea a fost de acord sa vindem apartamentul. Am gasit si client la un pret bun. Dar ea s-a razgandit si nu vrea sa mai vanda. Refuza orice comunicare. Sunt sansw, ca apeland la instanta, sa valorific partea mea de mostenire?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:59, 23 Noiembrie 2017
puteti vinde cota dumneavoastra ideala si abstracta din bun, urmand ca noul proprietar sa faca iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune DATSCH2010 DATSCH2010 Daca exista scucesori ai unui parinte defunct, cu o cota o parte dintr-o casa de 9/32 sa presupunem, alaturi de alti copii si sotia defunctului care mostenesc ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa in co-proprietate feogan1 feogan1 Buna ziua, sint co-proprietar, impreuna cu sora mea, al unei case. Pe contractul de vanzare-cumparare figureaza 3 persoane: eu, sora si mama (decedata). Tata ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata gimmy68 gimmy68 Am o problema grava si as dori cateva lamuriri in legatura cu evacuarea fortata. Din apartamentul detinut de parintii mei ,dupa decesul mamei mele am ... (vezi toată discuția)