avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Un SRL care a intrat în insolvență și a fost lichidat de către un lichidator mai are vreo obligație față de compania de telefonie mobila?
La adresa unde era înregistrat sediul social al firmei se primesc somații de la un recuperator care solicită niste sume de bani foarte mari.
Ce este de făcut în această situație.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adi68pop , utilizator 21:44, 23 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl care nu a majorat capitalul social , fara datorii , care a fost preluata de lichidator simonaforaus simonaforaus Buna seara , O societate comerciala (SRL) cu asociat unic , fara datorii , care nu a majorat capitalul social, a fost preluata de lichidator din data de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)