avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Un SRL care a intrat în insolvență și a fost lichidat de către un lichidator mai are vreo obligație față de compania de telefonie mobila?
La adresa unde era înregistrat sediul social al firmei se primesc somații de la un recuperator care solicită niste sume de bani foarte mari.
Ce este de făcut în această situație.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adi68pop , utilizator 21:44, 23 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme drepturi salariale firma aflata in insolventa tdc tdc Buna ziua, Am lucrat cativa ani pentru o firma care din primavara este in insolventa. Ca sa scape de problemele legate de lichidare, patronul, care are ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ridicarea ultimului salariu de la o firma aflata in insolventa tdc tdc Buna ziua, Am lucrat cativa ani pentru o firma care din primavara este in insolventa. Ca sa scape de problemele legate de lichidare, patronul, care are ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment- recuperare salarii viu viu Buna seara, Am lucrat la o firma care este in faliment. Nu am primit salariile 3 luni. Sunt inscris la masa credala. Va rog sa-mi spuneti : 1. Pot solicita ... (vezi toată discuția)