avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna seara,sunt divortata de 4 ani,am aflat de curand ca fostul sot a deschis actiune de partaj.Eu sunt plecata din tara,si nu pot ajunge la procese,si nu am aparator.Care credeti ca ar fi decizia judecatorului?Avem impreuna doua imobile.
Cel mai recent răspuns: morunas , utilizator 22:42, 23 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca este o valoare mare, ar fi bine sa aveti un aparator, din moment ce nu va puteti prezenta. Nu stim ce aparari formuleaza sotul si ce anume solicita
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa nu aveți surprize neplăcute la proces este bine sa va apărați angajând avocat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna lavvinia77 lavvinia77 Buna ziua, sunt divortata din 2006, am un baietel care acum are 9 ani fiindu-mi incredintat mie spre crestere.Fostul sot locuieste de 5 ani in Spania. Datorita ... (vezi toată discuția)
Divortul fara acordul unuia dintre soti all3csa all3csa buna seara , eu sunt plecata in italia de aproximativ 2 ani , pentru a lucra,cu scopul de a plati niste datorii la banci pe care le am facut impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Problema de,divort maritata in grecia andreea_26 andreea_26 buna ziua,ma numesc ANDREEA sunt maritata la ambasada din grecia de 5 an cu un cetatean roman,iar din urma casatoriei au rezultat 2 copii minori varsta de 5 ... (vezi toată discuția)