avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este perioada de preaviz atunci cand lucrezi in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este perioada de preaviz atunci cand lucrezi in ture, fara repaos saptamanal sau sarbatori legale?

Pe 11.11.2017 mi-am depus demisia solicitand incetarea CIM cu 01.12.2017. Patronul foarte suparat mi-a spus ca trebuie sa vin la munca pana pe 12.12.2017. Conform CIM perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare, mentionez ca lucrez in ture 12 cu 36, fara zile de repaos sambata, duminica sau in sarbatorile legale si tinand cont de program, bunul simt imi spune ca in perioada mentionata mai sus 11.11 pana la 01.12.2017 imi respect perioada de preaviz. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:21, 24 Noiembrie 2017
Daca pe data de 11.11.2017 v-ati inaintat demisia , atunci ultima zi de preaviz este 12.12.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire luca ioan luca ioan Buna ziua Lucrez intr-o unitate cu regim special( statut special). La inceputul anului directorul unitatii este obligat potrivit legii( art45 si .46 din ... (vezi toată discuția)
Preaviz in zilele lucratoare AFlorina AFlorina Buna ziua, Lucrez la o companie la care mi-am depus demisia si sunt in perioada de preaviz. In cererea de demisie scrie ca trebuie sa efectuez 20 zile ... (vezi toată discuția)
Program de lucru andreea.ilic andreea.ilic buna. lucrez la o firma care urmeaza sa functioneaze cu puncte de lucru cu program de la 10.00 la 22.00. in fiecare punct de lucru vor lucra cate 3 angajati cu ... (vezi toată discuția)