Buna ziua, am avut un mic accident care s-a incheiat amiabil. Am fost cu vel care ma lovit sa facem constatare la service iar cei de acolo au spus ca o repara dar dureaza 5 zile sa comande piesele. Ideea este ca a trecut o luna si cei de la service ne tot amana ba nu ne raspund la telefon. Intrebarea este, pot sa scot dosarul de la service si sa Il duc la un alt service unde sa imi repar masina tot pe asigurare? Multumesc
Motivul intarzierii poate fi lipsa pieselor, care trebuie aduse, eventual, din strainatate.
In conditiile in care in respectivul service s-a facut constatarea, logic si normal este sa se faca reparatia tot acolo, chiar daca va tot amana.
Nu cred ca daca doriti sa retrageti masina, veti primi si PV de constatare/ dosarul de la service-ul in discutie.
Incercati sa retrageti masina, poate asa ii sensibilzati sa procure mai repede piesele necesare.
Multumesc pt raspuns, voi incerca asa dar imi puteti spune va rog daca serviceul este obligat legal sa repare masina si daca totusi nu mai fac reparatia la ei ma pot pune sa platesc constatarea. Multumesc
Nu am cunostinta de o astfel de prevedere legala, dar este in logica lucrurilor sa platesti pentru ceva care s-a demarat cu scopul de a se finaliza actiunea in acelasi loc, iar la un moment dat beneficiarul actiunii se razgandeste si vrea sa plece la altcineva pentru finalizarea acesteia.