avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate fi extrădat fiul meu în Germania?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate fi extrădat fiul meu în Germania?

buna ziuz.am si eu o intrebare.ieri fiul meu a fost retinut pe motiv ca are mandat de aducere pentru audieri intrun caz in care este suspect de furt in germania.imi puteti spune ce se poate face?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:57, 25 Noiembrie 2017
De cele mai multe ori, extradarea nu se poate evita..
va rog sa-mi spuneti cat dureaza pana il extradeaza.i-au dat mandat de 29 zile.si este invinuit de tentativa de furt nu de furt.si va rog mult sa-mi spuneti care este pedeapsa conform codului penal din germania
În solicitarea statului strain găsiți aceste informații.
Puueti apela la avocat pentru a merge sa studieze dosarul si sa va informeze în concret.

El avea dreptul de a fi asistat de avocat platit daca doreati sa se apere in proces.
Depinde însă și daca avea aparari de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la tentativa de furt calificat ancanca ancanca am o intrebare prietenul meu este acuzat de complicitate la tentativa de furt calificat.i s-a dat mandat de 29 de zile iar primul recurs a fost respins ca ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt in germania CristinelI CristinelI buna ziua, va rog eu mult sa ma ajutati cu o problema. un prieten foarte bun de-a meu a fost plecat acum 2 saptamani in germania, in vacanta, si a furat ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - conducere fara permis snacke snacke Buna ziua. As mai dori o lamurire. Deci , mandatul a fost pus in aplicare de autoritatile Italiene iar urmaritul a fost retinut timp de 3 zile pentru ... (vezi toată discuția)