avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum platim in mod solidar?-decizie luata de instanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum platim in mod solidar?-decizie luata de instanta intr-un dosar penal

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in a intelege decizia/sentinta intr-un dosar penal in care este implicata mama mea.
Mai exact mama mea are de returnat bani catre Directia de Asistenta Sociala, bani provin dintr-o pensie necuvenita.
In acest dosar sunt mult mai multe persoane implicate care au de returnat banii. Nu intelegem exact unde si cum platim. In sentinta scrie:” obliga pe inculpata X(mama mea), inculpata Y, inculpata W
la plata in solidar a sumei de z lei”. Decizia a fost trimisa din luna iulie si nimic altceva concret. Intelegem ca toate cele 3 persoane tb sa achite suma, dar cum in ce procent? Intreband la tribunal in ce cont platim nici aici nu am primit un raspuns in clar-ori ca tb platit in cont Directia Asistenta, ori ca tb sa ii depunem ca si plata impozite .
Vrem sa intelegem in principal care este procentul fiecarei persoane in achitarea sumei.
Va multumim
Cititi art. 1443 cod civil si urm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare contract de munca white,wizard white,wizard Buna ziua, am o intrebare privind urmatoarea situatie. Persoana X este angajata cu contract de munca la firma Y. De comun acord se incheie contractul de ... (vezi toată discuția)
Sume incasate necuvenit din crestere copil BadeaMAdrian BadeaMAdrian Salutare, Am si eu doua intrebari: 1. Trebuie sa platesc penalitati la sumele incasate abuziv 2. La stabilirea sumei ce trebuie sa o returnez mi se ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unei taxe de timbru daca instanta a dispus returnarea ? MonicaBal MonicaBal Buna ziua, Am avut in 2009 un proces de rezolutiune contract cu un constructor care nu-mi finaliza apartamentul. A trebuit sa achit o taxa de timbru de ... (vezi toată discuția)