avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXISTA TERMEN DE PRESCRIPTIE IN ACEASTA SITUATIE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXISTA TERMEN DE PRESCRIPTIE IN ACEASTA SITUATIE ?

S-au edificat niste trepte de beton armat pe o suprafata de teren ce a fost gradina. Am cerut relatii de la primarie si mi-au raspuns ca nu exista autorizatie de contructie . Acestea au fost edificata inainte ca eu sa fiu proprietar . Am cerut intrarea in legalitate si mi s-a raspuns ca au trecut trei ani si ca nu se mai poate cere intrarea in legalitate . Am studiat legea si nu am gasit ceva care sa arate asta ci numai prescriptia in ce priveste sanctinarea . Va rog sa imi spuneti daca exista perioada de prescriptie pentru intrarea in legalitate . Vreu sa va arat faptul CA NU SUNT INTERESATA SA FAC EU DEMERSURULE IN VEDEREA INTRARII IN EGALITATE CI SA FIE OBLIGAT CEL CARE A ONSTRUIT Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
ContSters382135, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 18:28, 25 Noiembrie 2017
Ok multumesc . Nu va suparat dar ar trebui pagini intregi pentru a explica situatia . Am inteles : NU EXISTA TEREMEN in linii mari . Asta este suficient , stiu ce m de facut acum .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista stipulat termen de prescriptie in aceasa situatie ? ContSters382135 ContSters382135 S-a efectuat o lucare de contructie = trepte betonate cu armatura fier beton = , far aautorizatie de constructie in anul 2002 . Stiu ca nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
Constructii fara autorizatie. tzuku51 tzuku51 Un coproprietar construieste fara acordul celuilalt coproprietar si fara autorizatie. La fond,instanta respinge contestatia la contraventie,iar in apel se ... (vezi toată discuția)
Constructii pe teren supus partajului judiciar lancranjan lancranjan Pe terenul supus partajului judiciar sunt construite ilegal (fara autorizatie de cosnstructie si fara acordul coproprietarilor) . In acest caz noi ca si ... (vezi toată discuția)