avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme chirias-asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme chirias-asociatie proprietari

Buna ziua. Sunt chiriașul unui apartament,cu contract înregistrat la ANAF din iulie 2017. Când am încheiat contractul,proprietarul avea o datorie la asociație,de 90 de lei. Din iulie până în prezent,toate datoriile la asociația au fost plătite de mine,cu excepția celei de 90 lei. Astăzi am avut nevoie de o adeverință de la asociație ,cu privire la faptul că eu ,nu am datorii la asociație. Doamna președintă nu a dorit să îmi dea acea adeverință,obligandu-ma sa achit și datoria proprietarului, folosind un ton și o agresivitate verbala foarte urâtă. Întrebarea e :- Revine obligația mea sa achit datoria proprietarului?
- Doamna nu a făcut un abuz foartandu-ma să plătesc eu ?
-Nu era obligată să îmi dea acea adeverință în numele meu,ținând cont că acea datorie figurează dinaintea luării în chirie?
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 11:22, 25 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna de la asociatie tine evidenta pe apartamente / proprietari. Nu si pe chiriasi. Nu va poate da acea adeverinta cum ca la apartamentul x nu sunt restante ,daca in fapt exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii primarie (proprietar apartamente) catre asociatie CristiGanea CristiGanea Buna ! Problema este in felul urmator:In 2008 au fost evacuati 2 familii din locuinta de catre primarie,primaria fiind proprietarul apartamentelor,aceste ... (vezi toată discuția)
Debit achitat penalizari nu Tibiscus Tibiscus Buna seara Tiberiu ma numesc si am intampinat o mica problema pe care, cu ajutorul dvs sper sa o pot rezolva! De curand am negociat chiria unui aprtament cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere apartament. vladuadi vladuadi Buna ziua. Situatia este urmatoarea: un apartament inchiriat pentru o perioada de 3 ani; chiriasul nu si-a achitat obligatiile ce-i revin din cheltuielile ... (vezi toată discuția)