avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare

Prima data acum aproape 2 luni, i-am trimis sms angajatorului rugand sa-mi comunice cand pot ridica banii de lichidare si cartea de munca. Dupa 1 luna, mi s-a comunicat doar ca pot ridica cartea de munca. Am fost plecat in luna de miere. Joia trecuta (09.10.2009), am ridicat cartea de munca. Si am trimis iar mail rugand sa mi raspunda prin mail cand pot ridica banii. Pana acum, nu mi-a raspuns. Ce urmeaza sa fac? Sa fac o sesizare la ITM? Mi-am dat demisia pe 5 august si nu am respectat preaviz..Mentionez ca eu sunt deficient de auz.
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
vladutepes, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladutepes , utilizator 11:04, 12 Octombrie 2009
multumesc tuturor! Azi am sa fac asa cum ati spuns.. Revin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm curca cristina curca cristina buna ziua, cum se poate depune o reclamatie catre ITM daca nu esti din accelasi oras? EX:Eu locuiesc in CTA dar firma are sediul principal in BUC. (vezi toată discuția)
Adresa itm valentinaaa valentinaaa ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Adresa itm sector 1 weronik68 weronik68 buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o ... (vezi toată discuția)