avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiunii

Bună ziua
Doresc o lămurire,mama înainte de a deceda acum 15 ani in urma avea 3 copii si un apartament, copii au plecat in lume in apartament a rămas tata si sa recăsătorit, nu stiu daca a plătit inpuzitele,acum 2 copii vor sa facă succesiunea,al treilea copil nu dorește sa semneze,la notariat ce se întâmpla cu cel ce nu dorește. sa semneze,
Cel mai recent răspuns: Lipovean , utilizator 18:04, 24 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copiilor dupa moartea tatalui si drepturile mamei (ramasa in viata). air air Buna ziua, Rog referinte de specialitate privind drepturile copiilor dupa moartea tatalui (biologic) si drepturile mamei (biologice) ramasa in ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenitori Bora Irina Bora Irina Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie: in urma decesului unui tata nu s-a facut succesiunea, ramanad ca urmasi sotia si 2 copii. ... (vezi toată discuția)
Succesiune, moștenitori nedeclarați Dsni Dsni Am o intrebare : tatal meu sa despartit de Mama mea cind aveam eu virsta de un an , dar noi am fost 3 surori ,Apoi tata sa recasatorit ... (vezi toată discuția)