avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă

Bună ziua!
Am fost in concediu medical din 20.04.2016 până in 20.11.2017, penttu cancer de san. Din 21..11.2017 conform deciziei de expertiză medicală am fost încadrată in grupa a 3 de invaliditate, si mi_a fost modificat CIM la norma redusa de 4 ore, si ca atare redus si salariul la jumătate începând din 27.11.2017 cu alt act aditional. Din 21.11 sunt in CO.
Intrebarea mea este:
Nu era normal să-mi reduca salariul doar după terminarea CO, având in vedere că concediul de odihnă este aferent anului trecut si perioadei in care am figurat cu normă întreaga?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 25 Noiembrie 2017
Salariul s-a redus din cauza trecerii la 4 ore/zi ...adica, la data de cand ati trecut la 4 ore/zi vi s-a modificat si salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la zile de co la ctr> partiale alice53 alice53 Am un ctr. m-ca partial de 4 ore si mi-am cerut dreptul la zilele de CO si mi s-a spus ca se injumatateste proportional cu ctr. meu de m-ca de 4 ore adica la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical julia06 julia06 Buna In anul 2010 am avut cam 40 zile concediu medical,21 pentru mine,restul pt copil. Mai aveam restante pe anul 2010 3 zile concediu de odihna pe care nu ... (vezi toată discuția)