Buna seara. In fata blocului meu se construieste inca din anul 2015 un supermarket. S-a cerut acordul locatarilor din blocul meu si din celelalte blocuri atunci cu semnaturi dintre care au fost si aprobari si respingeri. Planul initial era Market+1 et cu terasa.
De la 1 august 2017 vad ca au schimbat cu Market+2 etaje locuinte.
Intrebarea mea este: este legala aceasta schimbare avand in vedere ca terenul este privat. Se poate face ceva legal impotriva lor? Am incercat sa discut cu ei pentru ca sunt la o distanta mult prea mica de blocuri insa nu poti, refuza, raspund obraznic.
Va rog frumos sa ma ajutati. Multumesc din suflet.
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai in niciun caz problema nu o veti rezolva cu discutii peste gard, in primul rand trebuiesc depuse sesizari la toate institutiile statului posibile si imposibile, de preferat prin asociatiile de proprietari din blocurile invecinate (presupunand ca factorii de decizie din administratii nu sunt deja cumparati sau ma rog, unsi), iar ultima solutie ramane instanta de judecata si nu in ultimul rand organizarea unui protest public (chiar daca pare exageret, exista situatii care s-au rezolvat in aceasta maniera). Oricum ar fi, succesul unui astfel de demers sta in numarul de participanti, de persoane care sa-si exprime nemultumirea.
Decontare cheltuieli
tri
Buna ziua,
In urma cu 5 ani ne-am mutat la etajul 4 din 4,intr-un bloc nou construit si pana in acest moment am functionat fara asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului
kikke
Buna ziua,am o intrebare legata de terasa bl.in care locuiesc.Ap. este la et.11 intr-un bl.cu 11 et.si am iesire in terasa din dormitor si din sufragerie.Nu ... (vezi toată discuția)