avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperarea bunurilor predate pe baza de proces verbal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperarea bunurilor predate pe baza de proces verbal

as dori informatii despre cum pot recuperabnurile predate pe baza de proces verbal.
primitorii refuza sa aduca bunurile primite, desi au rimit o adresa scrisa in care era precizata data la are se face predarea.
Adresa a fost trimisa cu conformare de primire.
am fost la politie si am solictat sprijinul lor pentru a recupera aceste bunuri si mi s-a spus ca nu este de competenta lor si ca va rebui sa ma adresez justitiei.

aceatsa este singura cale?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:57, 14 Octombrie 2009
Functie de documentele pe care le detineti ,in baza carora detinatorii actuali ai bunurilor sunt obligati sa le restituie,puteti dispune notificarea
sa inteleg ca numai asa pot recupera bunurile...prin judecatorie.
am proces verba de predare primire, notificarea pentru predare, documente postale care atesta faptul ca au primit aceste notificari.
Mie mi se pare ca sunt intrunite conditiile pentru infractiunea de abuz de incredere
Cu ocazia predarii,la incheierea PV a fost convenita si modalitatea de restituire sau consecintele ce decurg ca urmare a neonorarii obligarii obligatiilor ce decurg ca urmare a nerespectarii obligatiilor reciproc asumate...reveniti cu precizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere - neplata chirie, reziliere contract Gabri07 Gabri07 Ce fac cand chiriasul nu a achitat chiria 2 luni? I am cerut in scris prin posta si pe email rezilierea contractului si stabilirea predarii apartamentului. Nu ... (vezi toată discuția)
Contract leasing financiar titlu executoriu stefanescucris stefanescucris In anul 2007 am incheiat cu Romstal Leasing un contract de leasing financiar pentru doua camioane In februarie 2009, datorita problemelor financiare cu care ... (vezi toată discuția)
Predare documentatie administratie ialo ialo Buna ziua, In urma cu o luna am trimis notificare cu confirmate de primire catre administratorul blocului in vederea incetarii colaborarii( motivul: greseli ... (vezi toată discuția)