avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Teren neintabulat
Discuție deschisă în Executare silită

Teren neintabulat

Buna ziua daca am casa trecuta doar in registru agricol si e neintabulata iar pamantu de sub ea are alt propietar si e neintabulat.creditorii ma pot exrcuta?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:05, 27 Noiembrie 2017
Și ce contează`? Terenul e al lui, casa e a altuia. Poate cel mult să-i ceară chirie celui care o va cumpăra, sau să-i vândă terenul de sub casă dacă ajung la o înțelegere privind prețul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare fortata Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna dimineata am un teren neintabulat care are alt propietar iar casa neintabulata pot creditori prin executor sa o intabuleze fortat sa o scoata la licitatie ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare daniells daniells Acum 5 ani am cumparat o casa cu soacramea de la o agentie imobiliara! In pretul casei a fost bagat si un teren arabil de 5000 metri patrati, dupa ce sa facut ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma!!! - executare imobil neîntabulat construit pe terenul altcuiva Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna daca am doar autorizatie de constructie pe numele meu iar terenul de sub casa are alt propietar si e neintabulat ,daca casa se executa ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)