avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA

Va rog, colega mea are dreptul la 25 zile de CO/an 2017, luna ianuarie a avut concediu neplatit, iar din 18 aprilie a avut 183 zile de concediu de boala.
De maine vine la lucru, cate zile de concediu are dreptul pe 2017, va rog.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 27 Noiembrie 2017
Are dreptul la

25 : 12 x 11 = 22,917 ... adica la 23 de zile lucratoare de CO.
- din concediu medical de 183 de zile , trebuie sa fie 1 zi de la lucru sau poate sa-si bage concediu de odihna direct din medical
Poate intra imediat in CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar zile concediu odihna dupa modificarea legii 12 cristi_barbulescu cristi_barbulescu Am revenit la munca in luna aprilie 2015 dupa terminarea CIC. Am auzit diferite versiuni ale numarului zilelor de odihna care se acorda dupa actualizarea ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2015 narcisa1985 narcisa1985 Buna ziua ! Sunt profesor titular in cadrul unei scoli gimnaziale. Momentan, pana in aprilie 2016, sunt in CIC. In anul scolar 2013-2014, situatia mea ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)