avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Cum se va alege expertul ?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Cum se va alege expertul ?

Bună seara !
Suntem 3 moștenitori.
Un moștenitor locuiește în Timișoara și a vrut ca moștenirea să se împartă în instanță, pentru că nu a fost mulțumit de modul cum
ne-am înțeles.
Acum urmează să fie ales un expert.
Vă rog să mă ajutați cu câteva sfaturi:
- ce fel de expert va trebui să alegem ?
- fratele meu a cerut în scris ca instanța să îi trimită Lista cu experți ca să aleagă. Se poate așa ceva ?
Cum se alege un expert ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 08:30, 29 Noiembrie 2017
Poate solicita instantei sa-i aprobe acordarea unui ajutor public judiciar in materie civila cu respectarea conditiilor din OUG nr. 51/ 2008 cu modificarile si completarile ulterioare.
Pentru aprobare ajutor public judiciar trebuie sa depuna la dosarul cauzei documente care sa ateste ca venitul/ membru de familie este sub o anumita valoare.
Va multumim din tot sufletul pentru sfaturi si pentru timpul acordat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu provizoriu proces suspendat pmeli pmeli am incasat onorariul provizoriu pentru o contraexpertiza, unul dintre experti a refuzat lucrarea si urma sa se numeasca un alt expert dar la acel termen de ... (vezi toată discuția)
Succesiune - expertiza amanata a 10 oara IulianDan IulianDan Buna ziua,ma judec cu tatal meu de patru ani,mama a decedat acum patru ani si tatal sa recasatorit,noi suntem trei frati doar eu mi-am cerut partea ce mi se ... (vezi toată discuția)
Expertiza casa dodorel62 dodorel62 Buna ziua . La o casa a trebuit sa se faca o expertiza , iar judecatoarea a emis catre expert o hartie cu punctele pe care trebuia sa le respecte si de care ... (vezi toată discuția)