avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde se face testul ADN,cat costa unul si cine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde se face testul ADN,cat costa unul si cine plateste toate cheltuielile?

Buna ziua,de 2 luni mi.am gasit tatal si am cazut de.acord sa facem testul?As vrea sa stiu si eu unde se poate face,cat costa si cine asigura toate cheltuielile acestui test?Este vreun laborator mai aproape?Mentionez ca el este din Craiova si eu din Caracal.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:05, 27 Noiembrie 2017
Buna ziua,
Testul il puteti face la orice laborator din Craiova care face aceste teste (inteleg ca este o proba extrajudiciara nu impusa de o instanta) cautati pe GOOGLE si vedeti in Craiova si costuri si adrese.
Daca proba este impusa de o instanta atunci se face la INML si costa cam 1500 lei de persoana.
Din cunostintele mele, exceptand IML, laboratoarele din Romania nu au acreditari la stasuri internationale si, de regula, trimit probele, cu posta, in strainatate.
La IML e mai scump, ce-i drept, iar costul il sustin poartile interesate in efectuarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate ancaangelescu ancaangelescu Ce efect si putere legala are dovedirea clara a incompatibilitatii ADN intre presupusul tata si copilul parte in procesul de stabilire a paternitatii? (vezi toată discuția)
Testul de adn are valoare juridica? 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua, Juridic vorbind, testul de ADN paterniate care se efectueaza in strainatate germania, america, anglia, ungaria (din saliva), printr-o firma ... (vezi toată discuția)
Soțul nu-mi acordă divorțul și se leagă de orice ca să mă șicaneze, inclusiv vrea să ceară test de paternitate pentru bebeluș. mă poate obliga instanța în acest sens? Nina Ioana Nina Ioana Buna ziua! Sunt casatorita dar despartita de sotul meu din luna februarie, mai exact de cand eram insarcinata in 7 luni, In prezent, bebelusul are 7 luni. ... (vezi toată discuția)